День четвертий: футбол без несподіванок прісний

26.08.2016 - 09:07

У четвертий день команди з’ясовували стосунки за підсумкові місця в загальній турнірній таблиці. Найголовніше, що ніхто не звертав уваги на титули, ні в кого не тремтіли піджилки перед іменитими суперниками. Хоча до матчів слід ставитися з порозумінням – це підготовчий період до сезону, який стартує 10 вересня.

U-15 (2002 р.н.)

Чотири кращі команди турніру, переможці групових змагань, боролися за те, хто гратиме у фіналі, а хто – за отримання бронзових нагород.

ФК «Шахтар» (Донецьк) – СДЮСШОР Ужгород – 0:0 (пен. 4:3)

Гра видалася складною. На полі було багато боротьби, команди дуже добре зіграли в захисті. Відмінно діяли голкіпери, які зберегли ворота «сухими». У серії пенальті щастя було на боці «гірників», які стали фіналістами у цій віковій групі. СДЮСШОР побореться за бронзові медалі.

ФК «Динамо» (Київ) – ФК «Карпати» (Львів) – 1:1 (3:5)

«Динамо» – чемпіон ДЮФЛ України у цій віковій групі, але «динамівці» не змогли виставити бойовий склад, бо частина гравців покликана під знамена збірної, але це аж ніяк не применшує перемогу львів’ян. «Карпати» дали бій і витримали його до кінця. У підсумку – нагорода: вихід до фіналу престижного турніру. «Динамо» зіграє з ужгородцями в матчі за третє місце.

Команди, які посіли другі місця у своїх групах, вели боротьбу за 5 – 8 сходинки турнірної таблиці.

Team Brandenburg (Німеччина) – УФК «Харків» – 2:0

Бранденбурзька команда після невдачі в заключному матчі групового турніру налаштувалася на гру належним чином. Німці добре контролювали м’яч, більш гостро атакували й зібрано зіграли в захисті, що в підсумку й принесло їм перемогу. Team у п’ятницю зіграє за 5-6 місця, а УФК «Харків» побореться за 7-8.

ФК «Львів» – ОК ім. Піддубного (Київ) – 2:1

Цей поєдинок проходив напрочуд цікаво. Гравці повністю віддавалися грі. Перемогу могла отримати будь-яка команда, але львів’яни все-таки були більш націлені на ворота, що і принесло їм перемогу. ФК «Львів» виборюватиме престижне 5 місце, а кияни поборються за сьоме.

Команди, які знаходяться на третьому місці в груповому турнірі, виборюватимуть місця з 9 по 12.

Puskas akademia (Budapest) – ФК «Шахтар-03» (Донецьк) – 4:0

Юні угорські футболісти відчули смак до гри і можуть тільки жалкувати, що турнір добігає кінця. У цьому поєдинку «академіки» не залишили жодного шансу молодшим на рік «гірникам». Рахунок відповідає співвідношенню сил на полі. Puskas academia зіграє за 9-10 місця, а «Шахтар-03» побореться за 11-12.

BRW-ВІК (Вол.-Вол.) – ФК «Верес-КОЛІФКС» (Костопіль) – 2:0

Сусіди, волиняни й рівненчани, провели загалом непоганий матч, та все ж досвід і престиж клубу взяли гору. Новачок вищої ліги ДЮФЛ України зіграв на межі своїх сил, але йому явно бракує досвіду. BRW-ВІК позмагається за 9-10 місця, а костопільці зустрінуться з «Шахтарем-03» у протистоянні за 11-12.

УФК «Карпати» (Львів) вихідний

FC VSS Kosice – ФК «Мункач» (Мукачево) – 2:1

У матчі за 13-15 місця зустрілися невдахи. Перемогу святкували наші сусіди з близького зарубіжжя.

U-17 (2000 р.н.)

У цій віковій групі до четвірки кращих пробилися УФК «Карпати» (Львів), ФК «Шахтар-01» (Донецьк), ФК «Динамо» (Київ) та ОК ім. Піддубного (Київ).

За підсумками групових турнірів у півфіналі боролися

УФК «Карпати» (Львів) – ФК «Шахтар-01» (Донецьк) – 1:0

Юні «шахтарі» стали приємною несподіванкою турніру. Вони зуміли випередити в групових змаганнях на рік старших суперників і вийти до четвірки кращих престижного турніру. Львів’яни мають досвідчений колектив, але їм довелося докласти максимум зусиль, щоб перемогти «гірників». Перемога вивела УФК «Карпати» до фіналу, а «Шахтар-01» побореться за бронзові нагороди.

ФК «Динамо» (Київ) – ОК ім. Піддубного (Київ) – 1:4

Цей результат, мабуть, є найбільшою сенсацією турніру. «Динамо» є «Динамо». Тут не визнають іншого місця, крім першого. ОК ім. Піддубного майже нічого не говорить уболівальникам, але коли згадаєш, що він є продовжувачем славнозвісної школи футболу РУФК, то все стає на свої місця. Перемога нал лідером футболу країни завжди приносить додаткові емоції. Учні футбольного коледжу просто молодці! Як нагорода – вихід до фіналу. «Динамо» побореться за «бронзу», а інші команди – за 5-8 місця.

BRW-ВІК (Вол.-Вол.) – СДЮСШОР Ужгород – 1:1 (пен. 4:2)

Ці команди вже роками зустрічаються у матчах ДЮФЛ України в Західній зоні. У цілому володимир-волинці завжди борються за перемогу, ужгородці ж знаходяться ближче до середини турнірної таблиці. У цьому матчі гра була практично рівна, про що свідчить і нічийний рахунок. А ось серія пенальті дала право волинянам грати за 5-6 місця. Ужгородці позмагаються за 7-8.

ФК «Львів» – ФК «Скала» (Моршин) – 2:1

Напружений поєдинок земляків приніс перемогу більш досвідченим. Слід зазначити, що в цілому моршинці справили гарне враження, але досвід є досвід. У матчі за 5-6 місця зіграє ФК «Львів», а ФК «Скала» поміряється силами з СДЮСШОР у поєдинку за 7-8.

Команди, які посіли треті місця в групах, вели боротьбі за 9-12.

ФК «Шахтар» (Донецьк) – УФК «Харків» – 7:3

Без кількох гравців збірної «Шахтар» не той, яким ми його бачили у фіналі ДЮФЛ України. У грі команди не було тієї цілеспрямованості й монолітності, яка притаманна їм. У підсумку команда веде боротьбу за 9-12 сходинки турнірної таблиці. Харків’яни теж мають багато проблем, які не так легко вирішуються. Але вони молодці, зуміли здолати перешкоди й приїхати на турнір. Не дивлячись на самовіддачу харків’ян, клас «Шахтаря» був значно вищим.

ФК «Чорноморець» (Одеса) – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 4:2

Юнаки виноградівського «Севлюша» лідирують у чемпіонаті Закарпатської області і виступ у престижному турнірі тільки підкреслив, що футбол у цьому регіоні на хорошому рівні. Досвід, отриманий у матчах із серйозним суперником, стане їм у нагоді. Сподіваємося, що вже найближчим часом частина з них голосно заявить про себе в дорослій команді. «Чорноморець» не справив враження лігової команди. Перемога їм дісталася за рахунок кращої організації гри. У матчі за 9-10 місця поміряються силами ФК «Шахтар» – «Чорноморець», за 11-12 – УФК «Харків» – ФК «Севлюш».

Nyirsuli akadеmia (Nyiregyhaza) – вихідний

FC VSS Kosice (Словаччина) – ФК «Мункач» (Мукачево) – 0:0 (пен. 6:5)

У боротьбі за 13-15 місця зустрілися команди Кошиць та Мукачева. Рахунок у матчі так і не був відкритий. По пенальті перемогу здобули словацькі футболісти.

У п’ятницю (26 серпня) у фінальному матчі турніру на честь Андрія Гаваші у віковій категорії U-15 зустрінуться ФК «Шахтар» (Донецьк) та УФК «Карпати» (Львів). Початок матчу о 14 год. на ужгородському стадіоні «Авангард».

У фінальному поєдинку у віковій категорії U-17 нагороди виборюватимуть УФК «Карпати» (Львів) та ОК ім. Піддубного (Київ). Початок матчу о 12 год. на мукачівському стадіоні «Авангард».

Степан СЕЛМЕНСЬКИЙ

9 відповідей до “День четвертий: футбол без несподіванок прісний”

  1. Олег :

    Всё хорошо, но видео игр только 2002г., у нас турнир только по 2002????????

  2. роман киев :

    ДОБРЫЙ ДЕНЬ.ОРГАНИЗАТОРАМ ТУРНИРА МОЖНО БЫЛО БЫ И УЗНАТЬ,ЧТО ДИНАМО КИЕВ ТОЖЕ ИГРАЕТ ВОЗРАСТОМ 2001 ГОДА РОЖДЕНИЯ И ,ЧТО ОНИ ТОЖЕ НА ГОД МЛАДШЕ СВОИХ СВЕРСТНИКОВ В ГРУППЕ.МЫ ГОРДИМСЯ СВОИМИ ДЕТЬМИ.

  3. роман киев :

    МАТЧ ЗА 3 МЕСТО ШАХТЕР 2001-ДИНАМО КИЕВ 2001

  4. роман киев :

    КОМУ ИНТЕРЕСНО— ШАХТЕР 2001-ДИНАМО КИЕВ 2001 СЧЕТ 0-6 МОЛОДЦЫ

  5. Оксана Киев :

    Спасибо вам, Роман Киев, что отстаиваете Динамо. Кроме того, Динамо всё время играло на “селищному стадіоні”, фото нет, видео нет. Очень приятно, что так доброжелательно принимали и пели дифирамбы Шахтёру, но в его подгруппе было всего три команды и далеко не самые сильные. Авторам обзоров матчей хочется пожелать объективности.

  6. Рома теж Київ :

    Що ж це таке? Знову образили Динамо? ) Відео, будь ласка. А там ми самі будемо думати за таланти нашіх хлопців. Бо кажуть, що на рахунок в цьому матчі краще не звертати увагу. Дякую.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.