Перший заступник голови ФФЗ Мирослав Щербей увійшов до складу Виконкому ФФУ

17.06.2017 - 15:17

На XX Конгресі ФФУ Андрій Павелко сформував нову команду, яка управлятиме українським футболом протягом 5-ти років.

DSC_5684

Нагадуємо, що вчора, 16 червня, відбувся Конгрес ФФУ, де був обраний президент федерації. Їм знову став Андрій Павелко, який, у свою чергу, запропонував кандидатури своїх заступників і тих, хто увійде до виконкому організації. Не всі прізвища до цього були на слуху у читачів, тому пропонуємо вам ближче познайомитися з тими, хто в найближчі роки буде керувати українським футболом.

Андрій Павелко (президент)

Народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань бюджету. Уперше обраний президентом ФФУ 6 березня 2015 року. 41 рік.

Вадим Костюченко (перший віце-президент)

Уперше обраний на посаду першого віце-президента ФФУ в березні 2015 року. У 2014 році працював керівником Управління сім’ї, молоді та спорту Київської міської держадміністрації. 45 років.

Олександр Бандурко (перший віце-президент)

Уперше обраний першим віце-президентом ФФУ в серпні 2000 року. З тих пір і понині не працював у федерації лише в період з вересня 2012 року по березень 2015-го. 70 років.

Назар Холодницький (перший віце-президент)

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури з 30 листопада 2015 року. 32 роки.

Олександр Герега (віце-президент)

Член Виконкому НОК України. Засновник мережі будівельно-господарських супермаркетів «Епіцентр». 49 років.

Костянтин Єлісєєв (віце-президент)

Заступник голови Адміністрації Президента України з 15 липня 2015 року. За освітою – дипломат. 46 років.

Максим Єфимов (віце-президент)

Народний депутат України, голова Донецької обласної федерації футболу. 42 роки.

Ігор Кочетов (віце-президент)

Голова Київської міської федерації футболу з 2006 року. З 2007 року – член Виконкому ФФУ, екс-голова Комітету ФФУ з питань етики та чесної гри. 58 років.

Сергій Куніцин (віце-президент)

Радник Президента України. Голова Федерації футболу АР Крим (уперше обраний у 2003 році). 56 років.

Андрій Мацола (віце-президент)

Керівник проекту «Вірні збірній». Засновник і один із найбільших акціонерів «Першої приватної броварні». 39 років.

Юрій Почотний (віце-президент)

Голова наглядової ради благодійного фонду «Розвиток футболу України». Засновник компанії Атланта-Агро.

Олег Собуцький (віце-президент)

Президент Асоціації ветеранів футболу. Засновник компанії «Агробізнес». 45 років.

Делегати конгресу одностайно підтримали пропозицію Андрія Павелка.

Усі перераховані вище функціонери входять до Виконкому ФФУ, який здійснює оперативне управління діяльністю федерації. Крім них, до виконкому увійшли представники регіональних федерацій та ще дев’ять функціонерів.

Представники регіональних федерацій (22 людини):

Віктор Андрухів (Дніпропетровська), Володимир Бандуров (Запорізька), Віктор Безрук (Луганська), Віктор Безсмертний (Кіровоградська), Ірек Гатауллін (Вінницька), Владислав Голуб (Черкаська), Андрій Гордєєв (Херсонська), Ярослав Грисьо (Львівська), Микола Єропунов (Миколаївська), Віталій Кварцяний (Волинська), Тарас Клим (Івано-Франківська), Євген Красніков (Харківська), Олександр Кудацький (Полтавська), Василь Орлецький (Чернівецька), Руслан Павлюк (Житомирська), Геннадій Прокопович (Чернігівська), Андрій Прохорович (Сумська), Олексій Хахльов (Рівненська), Ігор Хіблін (Хмельницька), Петро Чилібі (Одеська), Мирослав Щербей (Закарпатська), Тарас Юрик (Тернопільська).

Функціонери (дев’ять чоловік):

Ярослав Москаленко (народний депутат України), Роман Зозуля (гравець збірної України), Катерина Монзуль (арбітр ФІФА), Артем Франків (заслужений журналіст України), Сергій Владика (президент асоціації футзалу), Вадим Івченко (народний депутат України), Володимир Генінсон (президент Прем’єр-ліги), Сергій Макаров (президент ПФЛ), Іван Крулько (народний депутат України).

Усього до Виконкому ФФУ увійшло 43 особи.

Відзначимо, що в порівнянні з попереднім складом керівників ФФУ додалася ще одна посада першого віце-президента федерації, яку зайняв Назар Холодницький.

«Це людина, яка може скоординувати весь блок із боротьбі з негативними явищами в українському футболі і через час дати реальний результат», – прокоментував призначення Холодницького Андрій Павелко.

Що стосується віце-президентів, то їх також стало на одного більше. Свої посади в порівнянні з попереднім складом зберегли Ігор Кочетов та Сергій Куніцин. А ось Віктор Межейко, Михайло Ланьо, Володимир Лашкул, Василь Орлецький і Олег Шкреба з різних причин в число віце-президентів не увійшли.

Звертає на себе увагу поява на посадах віце-президентів відразу трьох відомих в Україні бізнесменів – Андрія Мацоли, Олександра Гереги і Олега Собуцького.

«Як відомо, Україна переживає складні часи, але при цьому у нас є бізнесмени, які заробили свої гроші прозорим шляхом. Чому б не залучити їх до футбольної сім’ю? До того ж це люди, які можуть запропонувати федерації нові маркетингові ходи. Адже нас часто критикували за цей напрямок. Крім того, ці бізнесмени довели, що щиро люблять футбол. Хтось займається вболівальниками, хтось – ветеранами. Так чому б не віддячити їм за любов до спорту номер один і не дати попрацювати на його благо як функціонера?» – сказав Андрій Павелко після конгресу.

Варто зазначити, що делегати конгресу голосували за запропоновані Андрієм Павелко кандидатури одноголосно.

Р.S. Вітаємо нашого земляка Мирослава Щербея із обранням до Виконкома ФФУ!

За матеріалами Команда №1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.