Футбольна Іршавщина: огляд 3 туру чемпіонату району

22.05.2018 - 08:23

Дві нічиї першого туру залишаються поки єдиними в поточному чемпіонаті Іршавського району з футболу. Коротка турнірна дистанція спонукає команди боротися за кожен заліковий пункт до останнього.

33060364_1695765617210873_3653205775028846592_n

У третьому турі в матчі за другу позицію турнірної таблиці змагалися команди Греблі та Броньки. Господарі постали злагодженим колективом, який грає в швидкий комбінаційний футбол з блискавичними контратаками. На останньому рубежі впевнено чатує граючий президент клубу Іван Мотринець, який з перших турів зробив вагому заявку на звання кращого кіпера чемпіонату – вже має в активі два «сухарі» та лише один пропущений гол. Гості теж не збиралися відсиджуватися в обороні, однак дається взнаки різкий перепад в рівні гри окремих гравців команди – поряд з досвідченими В’ячеславом Шустою та Юрієм Кузаном у команді є футболісти, які лише взимку перейшли з «групи здоров’я» до офіційних змагань. У конкретному матчі не вистачало в атаці й Івана Штефка, який напередодні виїхав у рейс.

Усередині першого тайму гребляни відкрили рахунок потужним ударом зі штрафного у виконанні капітана та лідера атакуючої ланки Павла Анинця – м’яч дзенькнув у внутрішній сіткотримач та різко вилетів у поле, однак арбітр матчу Іван Попович впевнено показав на центральну точку.

На початку другого тайму Іван Галас дриблінгом прорвав оборону противника зліва та точно пробив у ворота юного Владислава Попа, який перед цим відстояв гру на нуль у складі юнацької команди.

Довів рахунок до великого, заодно оформивши дубль та вийшовши в одноосібні лідери бомбардирської гонки, ударом з-за меж карного майданчика Павло Анинець. Таким чином, ФК «Гребля» закріпляється на другій позиції і наступної неділі чекає в гості на лідера – приборжавський «Будівельник», який ледь не осікся вдома у грі з новачком чемпіонату – «Імстичовом». Самовпевненість господарів вже на першій хвилині прибив щиглем Євген Роман, який вдало реалізував закид у штрафну приборжавців. «Будівельники» зуміли відігратися лише наприкінці першої половини гри: після удару Івана Бурча м’яч від купини за лінією воріт вискочив у поле, однак арбітр матчу Іван Біров був поруч і зафіксував взяття воріт. У другому таймі господарі отримали право на пробиття пенальті, яке реалізував В’ячеслав Крюков, але імстичівці проявили характер і зрівняли рахунок зусиллями того ж таки Євгена Романа. Але наприкінці гри гості фізично підсіли і приборжавці зуміли вирвати перемогу з рахунком 4:2 завдяки точним ударам Романа Бобира та В’ячеслава Крюкова.

Втрачену третю позицію ФК «Бронька» спробує відновити у домашній грі з ще одним фаворитом дубрівською «Дружбою», яка вчора гостювала на іршавському стадіоні ДЮСШ у грі проти ФК «Лоза». Матч вийшов веселим та багатим на голи. Цікаво, що ворота обох команд захищають шістнадцятирічні воротарі юнацьких складів: дубрівські – кушничанин Василь Поляк, лозянські – вихованець команди та відкриття цьогорічної Зимової першості Іван Лацко. Ледь не обпікшись у минулому турі, дубрівчани одразу кинулись забивати – і вже до 10-ої хвилини рахунок став 0:2 – відзначилися Віталій Подлевський та Михайло Цільо. Господарі трішки оговталися і зусиллями Євгена Довгінка, до речі колишнього гравця «Дружби» скоротили розрив у рахунку, але дубрівчани практично відразу відновили двом’ячеву перевагу – знову відзначився загатський нападник Михайло Цільо. На початку другого тайму оноківський захисник «Лози» Михайло Кіш знову скоротив рахунок до мінімуму, однак вже за десять хвилин дубрівчани отримують право на пробиття одинадцятиметрового штрафного удару, який впевнено реалізував Михайло Петрище. Наприкінці матчу лозяни забили ще два голи, однак це призвело не до нічиєї, а поразки, оскільки один з них Михайло Кіш провів у власні ворота: 3:5 на користь гостей, які в наступному турі поїдуть захищати третю позицію, а можливо й використати осічку когось з лідерів, на верховину до Броньки.

У матчі найбільших сіл району Білок та Ільниці, який проходив на стадіоні земляків Кротона та Гіги, мінімальну перемогу отримали господарі завдяки влучному удару Мирослава Зейкана. Ільничани поки що мають проблеми з налагодженням гри в атакуючій ланці, і наступний домашній матч проти «Лози» має дати відповідь на питання, чи здатні чемпіони сезону 2016 року вскочити у «потяг фаворитів» сезону поточного.

Значно краще йдуть справи у юних земляків Гецка та Пасулька: «шахтарі» зуміли переграти у виїзному матчі за лідерство своїх білківських візаві з рахунком 2:0, і ділять першу сходинку турнірної таблиці юнацької першості з «Бронькою», яка на відміну від дорослої команди не знайшла опору в Греблі – 6:0 і хет-трик на рахунку здібного вихованця В’ячеслава Шусти – Рената Палька. Ще один розгром трапився в Іршаві, де лозяни каменя на камені не залишили від дубрівчан – 7:0. Сухими зуміли залишити власні ворота юні імстичівці в Приборжавському, щоправда й самі не забили – матч завершився нульовою нічиєю й обидві команди залишися акуратно всередині турнірної таблиці.

Федерація футболу Іршавського району

Одна відповідь до “Футбольна Іршавщина: огляд 3 туру чемпіонату району”

  1. Віталій :

    Забив третій гол у Дубрівки, Василь Мельник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.