Першість Закарпаття. Західна зона: огляд 11 туру

30.06.2018 - 23:09

Матчі видалися як усе: радість одних і засмученість інших.

DSC_8294

ФК «Фаворит» (Шишлівці) – ФК «Заріччя» – 1:2 (юнаки – 3:2)

(Цимбал Микола (автогол), 31 – Бобик Назар, 8; Петер Рудольф, 10)

Матч відбувся за переваги гостей, однак із реалізацією в них не все виходило. З усім тим команда з Іршавщини на початку першого тайму забила два голи й поклала до своєї турнірної скарбнички три очки. Господарі могли розраховувати на нічию, але один раз розписавшись у воротах суперника, на більше не спромоглися.

ФК «Гірник» (Рокосово) – ФК «Колос» (Іванівці) – 0:4 (0:1)

(Гичка Сергій, 4, 67; Стець Юрій, 21; Ільницький Мирослав, 82)

Гості переважали суперника. Їх надійність гри значною мірою визначали два ключові футболісти – Андрій Герц у захисті й лідер атак Олександр Пінджоля. До речі, саме з передач останнього й були забиті всі голи іванівців. Так, уже на 4 хв. Сергій Гичка замкнув передачу з лівого флангу – 1:0. Відтак, на 21 хв., пас зі штрафного удару головою замкнув Юрій Стець – 2:0. У другому таймі «Колос» свідомо віддав центр поля рокосовцям. Ті активізувалися, але захист суперника діяв без помилок. Зрештою, на 67 хв. Сергій Гичка, котрий теж добре діяв у матчі, прийняв навіс і в оточенні трьох захисників зіграв на випередження – 3:0. І врешті, 4:0 – на 82 хв. подачу з кутового прийняв Мирослав Ільницький і в штрафній площі наніс точний удар. Лідер прогнозовано переміг аутсайдера, забивши тому чотири голи без відповіді. Колосівці здобули вже сьому перемогу поспіль і наслідці за «Бобовищем» та «Н.Коропцем» перебувають у трійці лідерів.

ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – ФК «Сільце» – 5:1 (0:6)

(Курта Олександр, 2; Климпуш Максим, 63; Балажинець Рудольф, 64, 78; Блага Василь, 90 – Сочка Василь, 47)

Що тут скажеш? Футболісти з Невицького – молодці! Грали від початку й до кінця. Як наслідок: забивши на початку першого тайму перший гол, останню крапку в матчі поставили теж на останній хвилині основного часу зустрічі. Притому атакувально-результативно діяли майже весь другий тайм. Гості ж спромоглися лише на гол престижу. До того ж ускладнили собі життя на 65 хв., коли за позбавлення очевидної можливості суперника забити гол був вилучений Юрій Глеба. Щоправда, на 80 хв. склади команд вирівнялися, коли другу жовту картку й автоматичне вилучення заробив Максим Климпуш. І все ж суті справи це не змінило: «Невицький замок» виграв упевнено й зупинився від «Сільця» на відстані трьох очок.

ФК «Бобовище» – ФК «Сокіл» (Кінчеш) – 1:0 (3:1)

(Бобик Сергій, 45+1)

У матчі господарі мали територіальну перевагу, але гості конструктивно контратакували. Загалом шанси відзначитися були в обидвох колективів, але забили тільки бобовищанці. За відсутності Володимира Бабича роль голеадора на себе взяв Сергій Бобик. Міг відзначитися й найкращий бомбардир команди з Мукачівщини – Дмитро Вінтонюк, та його удар метрів із 30 припався на поперечину. У другому таймі підопічні Івана Ковача грали відповідно до результату й не дали досягти успіху «Соколу», який попри поразку теж показав хороший футбол.

ФК «Дерцен» – ФК «Боржава» (Довге) – 5:0 (-:+)

(Лозинець Михайло, 21, 43, 80; Мідянчик Роман, 24; Міклош Олександр, 54)

Мабуть, перед матчем чорна кішка перебігла дорогу боржавцям, бо хоч вони й мали моменти для взяття воріт, але забивали тільки господарі. Про важливість результату поєдинку годі говорити, але боржавці, схоже, «перегоріли». «Дерцен» же не тільки здобув переконливу вікторію. Його кращий бомбардир Михайло Лозинець оформив хет-трик і ще більше зміцнив своє становище в списку кращих голеадорів Західної зони.

ФК «Колос» (Ракошино) – ФК «Н.Коропець» – 2:4 (0:6)

(Лазар Олександр, 30; Говдош Микола, 34 – Олберт Олег, 54; Трухан Михайло, 58, 69; Киян Анатолій, 76)

Грали одвічні суперники, які до матчу мали серйозні кадрові втрати. Так, у господарів через вилучення звітну зустріч пропускав Василь Ремета. Двоє футболістів поїхали на заробітки, а загалом були ще відсутні Даніел Болдог, Олександр Горський, Артур Морщук та Дмитро Яцина. У гостей свої «заморочки»: перелом руки у Василя Маринця, травмовані також Валентин Смагін, Івани Шіц та Йовбак. З інших причин не змогли допомогти партнерам Василь Монда й Сергій Данашевський. З усім тим обидві команди показали результативний футбол, хоч і кардинально різні за результативністю (даруйте за тавтологію) тайми. До перерви колективи діяли на зустрічних курсах, але забити змогли тільки господарі, хоч га 32 хв. Євген Сорока (у гостей) не реалізував пенальті – мимо воріт. Чи то ракошинці зарано повірили в перемогу, чи то нижньокоропецькі футболісти усвідомили в перерві, що не гоже в третьому матчі поспіль із серйозним (і ще й принциповим) суперником залишатися без вікторії, але гості були налаштовані не просто уникнути поразки, а й здобути 3 очки. І діяли на швидкостях, тактично грамотно, що й забезпечило успіх. Підопічні Івана Фізера намагалися врятувати поєдинок, особливо активізувавшись ближче до кінця зустрічі. На 84-ій хв. Олександр Лазар навіть влучив у поперечину. Та команда Віктора Когутича поїхала додому з переможним настроєм.

У турі без нічиїх: зафіксовано 3 перемоги господарів і стільки вікторій у гостей. Результативність становить 4,2 гола за матч.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.