Кубок Закарпаття. Огляд матчів першого етапу

18.04.2021 - 18:46

Без сенсацій, та з певними несподіванками.

DSC_0387
ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФСК «Ялинка» (В. Бичків) – 7:0

Голи: Мирослав Лип’як, 8; Михайло Чедрик, 12, 65, 79; Михайло Реплюк, 15; Микола Ількович, 73; Артур Дорі, 81.

Попередження: Василь Куделко, 27 – Ерік Гречка, 12.

«Севлюш» продовжує колекціонувати перемоги в новому році. Цього разу на класі здобув виграш удома над великобиківцями, чим фактично вирішив статус переможця в цій парі. Господарі активно діяли в нападі в обох таймах. До перерви відзначилася трьома голами. А після перерви ще чотирма. Притому Михайло  Чедрик, кращий  бомбардир  Зимової  першості  Закарпаття й минулого чемпіонату, відзначився хет-триком, аВасиль Куделко на 90 хв. не реалізував удар із «точки».

ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Боржавське» – 2:0

Голи: Іван Веждел, 30+, 40+.

Попередження: Ярослав Ільков, 81 – Михайло Мошкола, 38.

Перемога «Бужори» в цій зустрічі напрошувалася. Та все ж гості відповідально поставилися до протистояння з вищим за класом суперником. Як наслідок, іршавцям удалося зламати опір візаві тільки за допомогою двох пенальті.

ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – 1:2

Голи: Іван Носа, 50+ – Ярослав Костик, 54; Євген Обдирко, 64.

Попередження: Мирослав Фреган, 65.

Гра вийшла, як і очікувалося, цікавою та непередбачливою. До перерви жодній із команд не усміхнулася гольова фортуна. А одразу на початку другого тайму суперники обмінялися голами. «Карпати», зокрема, реалізували пенальті. І все ж добре зігранийа колектив «Зірки» припідніс певну несподіванку й здобув перемогу. У такий спосіб ще й підвищивши шанси на загальний успіх.

ФК «Терново» – ФК «Заріччя» – 3:1

Голи: Роман Каптола, 12+; Михайло Михайльо, 17, 35 – Василь Зан, 70.

Попередження: Євген Лукіяник, 50; Валерій Бабяк, 75 – Василь Зан, 76.

Вийшла цікава й результативна гра. Господарі під керівництвом нового наставника – екстренера чопської команди Олега Яворіва – здобули перемогу з різницею в два шкіряні. Господарі відмінно зіграли в першому таймі, коли забили всі три м’ячі. Після перерви успішніше діяла команда Заріччя. Гол гостей залишає їм перед матчем-відповіддю реалістичні шанси пройти далі.

ФК «Невицький замок ОКДЮСШ Україна» – ФК «Вільхівці» – 0:3

Голи: Василь Габор, 32, 37; Іван Скунзяк, 71.

Попередження: Сергій Прокопець, 38; Олександр Поковба, 57; Павло Волонтир, 63 – Юрій Савка, 63; Василь Любка, 87.

«Вільхівці» як вищий за класом суперник таки не мав проблем у цій зустрічі. Уже в першому таймі дубль Василя Габора назвав переможця. Після перерви Іван Скунзяк вийшов на заміну й записав до свого та активу команди ще один забитий м’яч. Рахунок міг бути й більшим, та на 55 хвилині Олександр Грицькевич не реалізував пенальті.

СК «Карпати» (Рахів) – ФК «Тячів» – 1:1

Голи: Андрій Мерцин, 42 – Дмитро Антошин, 55.

Попередеження: Євгеній Корецький, 50; Олександр Антошин, 77; Сергій Гирич, 80; Рудольф Балажинець, 86 – Річард Шольц, 63.

Рахівці в рідних стінах можуть успішно зіграти проти будь-якого суперника. Та цього разу вони зіткнулися з непоступливими тячівцями. Кожен із суперників прагнув у цій зустрічі максимально зіграти на загальний результат. А в підсумку господарі відзначилися в кінці першого тайму, на що підопічні Павла Оржеховського відповіли дзеркально на початку другого. Надалі атаки обох колективів наражалися на ефективні дії захисних ланок. Отож і мирний підсумок у зустрічі.

ФК «Золотарьово» (Драгівська ОТГ) – ФК «Н.Коропець» – 1:1

Голи: Михайло Свищо, 87 – Генріх Мкртчян, 75+.

Попередження: Дмитро Жуков, 1; Василь Ковач, 52; Василь Мацунич, 60; Станіслав Слава, 82 – Крістіан Попик, 4; Олег Афанасьєв, 37; Олег Кидисюк, 86.

Гості досягли прийнятного для себе результату. Та могли й виграти. До перерви краще діяла саме нижньокоропецька команда. Після перерви гра вирівнялася. І основні події розгорнулися під завісу поєдинку. Суперники демонстрували непоступливий характер. Та все ж футболісти з Мукачівщини завдяки пенальті відкрили рахунок. Здавалося, господарям поразки не уникнути. Утім, незадовго до фінального свистка вони таки врятувалися від поразки. Усе вирішуватиметься в матчі-відповіді.

ФК «Авангард» (Тересва) – ФК JJ CLUB (Виноградів) – 0:1

Голи: Сергій Гребян, 21.

Попердження: Василь Габорець, 58 – Іван Марущинець, 90; Адам Бора, 90.

Обидві команди прагнули результату. Та гольова удача лише одного разу була на боці виноградівців. У середині першого тайму відзначився Сергій Гребян і забезпечив своїй команді хороший результат перед матчем-відповіддю.

ФК «Марамуреш» (Солотвинська ОТГ) – ФК «Поляна» – 1:4

Голи: Іван Поп, 15 – Едуард Мельник, 48; Степан Стегура, 78; Артур Шепа, 85, 90.

Попередження: Івано Попович, 45.

Дебютант змагань отримав бойове хрещення від вищолігівської «Поляни». Утім, до перерви господарі створили сенсацію. Мало того, що свої ворота протримали на замку, то зуміли створити комбінацію, яка призвела до взяття чужих воріт. У другому таймі «Марамуреш» «підсів», чим і скористався суперник. Щоправда, остаточно полянці дотиснули візаві тільки наприкінці зустрічі.

ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) – ФК «Хімік» (Перечин) – 4:0

Голи: Микола Джанда, 38+; Віталій Медведєв, 50; Руслан Соскида, 57, 88.

Попередження: Микола Джанда, 3; Едгар Русин, 62 – Олександр Троніщак, 10; Ярослав Король, 30.

«Медея» результативно зіграла в обох таймах (особливо в другому) і здобула комфортну перемогу перед матчем-відповіддю. Притому Руслан Соскида записав до свого активу дубль.

ФК «Руське Поле» – ФК «Колос» (Іванівці) – 2:4

Голи: Сергій Артинський, 68; Олександр Ярошевич, 81 – Михайло Лозинець, 27, 53, 69; Сергій Бобик, 78.

Попередження: Сергій Русин, 21; Михайло Калій, 41 (обидва – «Колос»).

Команди порадували своїх шанувальників результативною грою. Краще в атаці складалося в іменитих гостей. За рахунок більшого досвіду вони й здолали «Руське Поле». Молодий колектив господарів до перерви практично нарівні змагався з «Колосом». І все ж пропустив один м’яч. Після перерви на другому голі в представників Тячівщини помилився воротар. Відтак гості більше діяли по рахунку, хоч далі суперники й обмінялися забитими м’ячами.

Загалом перші матчі першого етапу Кубка обійшлися без несподіванок, у справжньому чоловічому суперництві. Інша справа, що вищі за класом чи досвідченіші колективи брали своє, а в окремих зустрічах не обійшлося без певних несподіванок.

Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.