ФОТО. Футбольна Іршавщина: кубки Зимової першості вручено

21.04.2021 - 20:59

18 квітня на стадіоні «Дружба» села Дубрівка визначились переможець та призери Зимової першості Іршавського району 2021 року.

IMG_6899-scaledПершими на футбольне поле вийшли ФК «Брід» та довжанська «Боржава», які мали визначити бронзового призера цьогорічного турніру. Матч розпочався без розвідки та у доволі швидкому темпі. М’яч більшу частину часу перебував в центральній частині поля, переходячи від однієї команди до іншої. Тому і перший тайм завершився нульовою нічиєю.

Відпочивши, команди ще з більшим молодецьким запалом взялись до активних дій на початку другого тайму. У підопічних Андрія Веждела непогану нагоду для взяття воріт мав Іван Білак, але якщо в першому моменті нападник пробив вище, то вже в наступному вийшовши «на побачення» з довжанським кіпером не зумів переграти останнього! «Боржава» відповідала стрімкими контратаками, в яких можна виділити В’ячеслава Крюкова та Рот Владислава, які небезпечно атакували ворота суперника, але «на висоті» був Іван Лацко! Отож нульова нічия та серія післяматчевих пенальті, в якій влучнішими були брідські футболісти, та справжнім героєм своєї команди став вищезгадуваний Лацко, який зумів «потягти» два одинадцятиметрові у виконанні довжан!

Нагородження команд проводив голова ФФІ Василь Попович, староста сіл Дубрівка, Мала та Велика Розтоки Володимир Малиновський та Іршавський міський голова Віктор Симканинець. Пам’ятними подяками були нагороджені тренер та президент довжанської «Боржави» Василь Фірка та Іван Цимбал відповідно, а також тренер та президент ФК «Брід» Андрій Веждел та Іван Бровдій!

З рук Іршавського міського голови Віктора Симканинця капітан брідської футбольної дружини Федір Копин отримав красень-кубок, який маємо надію, ознаменує початок відродження футболу в Броді, ініціатором якого став один з кращих в минулому гравців іршавської «Бужори» Андрій Веждел! Тож бажаємо йому та всім причетним до цієї події успіху на тернистому шляху відродження футбольних традицій!

До фінального поєдинку Зимової першості пройшли призери тогорічного Чемпіонату Іршавщини ФК «Білки» та ФК «Гребля».

Гра розпочалась з повної територіальної переваги білецьких футболістів, але вже до середини тайму ФК «Гребля» зумів налагодити конструктив між ланками на полі, внаслідок чого на 26 хвилині Іван Кормош наніс несильний удар в ствір воріт суперника з яким молодий воротар білківчан Зейкан Богдан не зумів впоратись. 1-0! Але рівно через дві хвилини зв’язка Майстренко Євген – Фляшко Денис вирівняла паритет у матчі, коли останній зумів «прошити» ворота суперників ударом з карного майданчика! Більше голів вболівальники у першому таймі не побачили.

Другий тайм розпочався з активних дій греблянських футболістів, які зусиллями Василя Киніва зуміли вийти вперед у зустрічі! А вже через чотири хвилини Іван Кормош оформлює дубль та робить вагому заявку своєї команди на перемогу – 3:1! Далі ініціатива переходила від однієї команди до іншої, але долю фіналу мав можливість вирішити той же Кормош, який не зміг скористатись з помилки голкіпера білківчан Зейкана та перекинути м’яч через останнього в порожні ворота. За 5 хвилин до закінчення основного часу захист ФК «Гребля» дав тріщину і як наслідок – порушення правил захисником у власному штрафному майданчику! Білківчани отримали право на пробиття одинадцятиметрового удару. Його чітко реалізував один з кращих гравців на полі – Рудольф Петер! Можливо, греблянські футболісти зарано повірили в свою перемогу, але іншої думки були спортсмени з Білок. На тому ж Петерові необачно сфолив Костак Іван в своєму карному майданчику і арбітр справедливо поставив «на точку»! 3:3! На більше у команд не вистачило часу. Отож переможця довелось визначати у серії післяматчевих пенальті, де кращими у виконанні були білецькі футболісти, а воротар ФК «Білки» Богдан Зейкан зумів відбити два пенальті від суперника!

Голова районної федерації Василь Попович розпочав процедуру нагородження з вручення подяки місцевому старості Володимиру Малиновському за відмінну піготовку футбольного поля та стадіону на фінальну частину Зимової першості. Також пам’ятними грамотами були нагороджені арбітри, які обслуговували матчі фінальної стадії змагань.

Далі естефета в церемонії нагородження перейшла до заступника Іршавської районної федерації футболу Сергія Лупака, який нагородив кращих гравців у номінаціях. Звання кращого воротаря здобув Іван Лацко з ФК «Брід».

Кращий захист та півзахист у переможців – Зовдун Андрій та Денис Фляшко відповідно.

Номінацію «Кращий нападник» заслужено отримав Іван Кормош з ФК «Гребля».

Подяками були нагороджені президент ФК «Гребля» Олександр Гайдук, почесний президент греблянської команди – Василь Кормош (Бест) та начальник команди Іван Терпай.

Представникам ФК «Білки», а саме тренеру Івану Старості та президенту клубу Юрію Паньканинцю з рук Сергія Лупака також вручено пам’ятні подяки.

Голова ФФІ Василь Попович нагородив греблянських футболістів грамотами та срібними медалями, а також вручив кубок капітану команди.

Білківський сільський голова Василь Зейкан також приєднався до привітань та нагороджень переможців Зимової першості Іршавського району 2021 року.

Василь Попович вручив кубок капітану команду ФК «Білки» та привітав всіх з успішним завершенням турніру.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_6892-scaled

IMG_6873-scaled

IMG_6867-scaled

IMG_6864-scaled

IMG_6861-scaled

IMG_6852-scaled

IMG_6851-scaled

IMG_6850-scaled

IMG_6849-scaled

IMG_6846-scaled

IMG_6845-scaled

IMG_6754-scaled

IMG_6753-scaled

20210418_143442-scaled

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.