Історія суперкубкових протистоянь. Берегівщина запрошує на Суперкубок!

30.10.2021 - 09:19

У неділю, 31 жовтня, на берегівському стадіоні «Дружба» пройде матч за Суперкубок Берегівського району 2021 року, в якому зустрінуться чемпіон та володар Кубка Берегівського району ФК «Бактянець» (Геча) та фіналіст Кубка району ФК «Берегвідейк» (Берегово).

7

Згадаймо разом протистояння Суперкубків Берегівського району попередніх років.

Ідея проведення Суперкубка виникла взимку 2011 року. На виконкомі була внесена пропозиція, щорічно, напередодні регулярного чемпіонату проводити матч за Суперкубок району, який повинен розігруватися між чемпіоном та володарем Кубка району попереднього року. Весною цього року, через те, що суперкубковий матч не відбувся, вирішено провести його після завершення чемпіонату.

2011 рік, стадіон с. Дийда

ФК «Зірка» (Берегово) – ФК «Фенікс» (Бадалово) – 0:2

У 2010 році чемпіоном стала берегівська «Зірка», а володарем Кубка ФК «Фенікс» (Бадалово). Тож перший трофей розігрували саме вони. Гра на той час між кращими командами Берегівського району зібрала велику кількість вболівальників на стадіоні села Дийда. У протистоянні тренерів Івана Фізера та Імре Салаї успіх був на стороні останнього.

2012 рік, с. Яноші, стадіон ім. Дьордя Борно

ФК «Фенікс» (Бадалово) – ФК «Дийда» – 1:2

У 2012 році у матчі за Суперкубок боролись чемпіон ФК «Фенікс» (Бадалово) та фіналістом Кубка району ФК «Дийдо.

Напередодні гри фахівці пророчили легку перемогу бадалівцям, адже у попередньому сезоні футболісти «Фенікса» тріумфували у всіх змаганнях району, а ФК «Дийдо» став бронзовим фіналістом.

У цій грі бадалівці першими відкрили рахунок, але підопічні Анатолія Ромодана та Чобо Кеменя змогли наприкінці гри, забивши два гола, перемогти.

2013 рік, стадіон с. Дийда

ФК «В. Бийгань» – ФК «Фенікс» (Бадалово) – 3:2

У 2013 році матч за Суперкубок проводився на стадіоні села «Дийда». Зустрічались непримиримі суперники – новоспечений чемпіон району ФК «В. Бийгань» та володар Кубка «Фенікс» з Бадалово.

Ці колективи завершили чемпіонат з однаковою кількістю очок. І в останньому турі, в очній зустрічі, розігрували чемпіонське звання. Гра зібрала близько трьох тисяч глядачів. Перемогли підопічні Шандора Гоздога та Тараса Вайданича. Уперше вони стали чемпіонами району.

У суперкубковому поєдинку великобийганці вели 3:0, але у другій половині гри бадалівці зуміли скоротити рахунок, забивши два голи. Для перемоги цього не вистачило. І команда з Великої Бийгані вперше тріумфувала у Суперкубку.

2014 рік, м. Берегово, стадіон «Дружба»

ФК «Фенікс» (Бадалово) – ФК «В. Бийгань» – 4:0

Через рік, у 2014 році, учасники матчу не змінилися. Але вже у ролі чемпіона ФК «Фенікс» (Бадалово), у ролі володаря Кубка – ФК «В. Бийгань» Гра проходила на стадіоні «Дружба» в Берегові. Розгромивши суперника, перемогу святкували підопічні Юрія Кноблоха та Томаша Снопчака.

2015 рік, стадіон с. Гать

ФК «Артос» (Гать) – ФК «Фенікс» (Бадалово) – 1:2

У цьому матчі зустрічались чемпіон району ФК «Артос» (Гать) та володар Кубка 2014 року ФК «Фенікс» (Бадалово).

За тиждень на стадіоні Бадалова ці команди зіграли фінал Зимового Кубка, де підопічні Іштвана Локіти та Бейло Гея з Гаті перемогли 2:1. Але бадалівці підійшли до матчу Суперкубка більш зібраними і організованими. У результаті підопічні Юрія Кноблоха та Томаша Снопчака втретє стали володарями Суперкубка району.

2016 рік, с. Яноші, стадіон ім. Дьордя Борно

ФК «Фенікс» (Бадалово) – ФК «Артос» (Гать) – 1:0

Нарешті «Артос» з Гаті отримав суперкубкову перемогу, вперше в своїй історії отримавши почесний трофей. Єдиний гол у зустрічі провів Ласло Пал. А для «Фенікса» з Бадалова це була остання офіційна гра. На жаль, після багаторічних вдалих виступів у районних змаганнях, команда припинила своє існування.

2017 рік (весна), м. Берегово, стадіон «Дружба»

ФК «Зірка» (Берегово) – ФК «Артос» (Гать) – технічна перемога ФК «Зірка»

Матч, після кількох переносів, мав відбутися 9 травня на берегівському стадіоні «Дружба». Однак керівництво ФК «Артос» (Гать), не погоджуючись з рішенням виконкому БРФФ щодо місця і дати проведення, команду на гру не виставило.

2017 рік (осінь), м. Берегово, стадіон «Дружба»

ФК «Зірка» (Берегово) – ФК «Талісман» (Великі Береги) – 0:1

Через те, що восени гра не відбулась, виконком районної федерації ухвалив рішення перенести її на завершення чемпіонату. Тогорічними учасниками гри були чемпіони ФК «Зірка» (Берегово) та переможець Кубка ФК «Талісман» (Великі Береги). Перемогу святкували футболісти з Великих Берегів, завдяки єдиному голу наприкінці гри.

2018 рік, с. Яноші, стадіон ім. Дьордя Борно

ФК «Берегуйфолу» – ФК «Запсонь» – 1:1 (5:4)

Ставку на аутсайдера чемпіонату з Берегуйфолу фахівці не ставили. Проте вони, здолавши другу команду чемпіонату ФК «Вилок», виграли кубок району.

У цій грі підопічні Бейло Пушкаша не злякалися чемпіона, і вона завершилася результативною нічиєю – 1:1. У післяматчевих пенальті перемогу святкували футболісти Берегуйфолу.

2019 рік, стадіон с. Кідьош

ФК «Бадалово» – ФК «Кідьош» – 3:0

У 2019 році «Бадалово» було фаворитом чемпіонату, здобувши перемогу. Із «Кідьошом» вони грали у фіналі Кубка району. У тій грі «Кідьош» показав характер, і вона завершилася унічию 3:3. У післяматчевих пенальті більш точними були бадалівці – 8:7. Гра за Суперкубок очікувалася з насторогою, але клас дав про себе знати, і «Бадалово» доволі легко перемогло 3:0.

2020 рік

У зв’язку з пандемією коронавірусу та карантинними обмеженнями, Кубок і Суперкубок не проводились. В одне коло пройшов чемпіонат району, у якому взяло участь 10 команд.

2021 рік, м. Берегово, стадіон «Дружба»

ФК «Бактянець» (Геча) – ФК «Берегвідейк» (Берегово)

Найкращий сезон в історії «Бактянця» – у Кубок району вони поклали золоті медалі чемпіонату. На черзі складне протистояння за почесний трофей – Суперкубок району 2021 року, де їм протистоятиме добре знайомий суперник – «Берегвідейк». Можна бути впевненими, уболівальники, які відвідають стадіон у Берегові, стануть свідками цікавого протистояння.

Початок о 15:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.