Футбольна Берегівщина: визначено кращих футболістів року

12.11.2021 - 11:33

Починаючи з 2011 року, після завершення чемпіонату району визначають кращих футболістів сезону на Берегівщині. Зокрема, воротаря, захисника, півзахисника, нападника та гравця загалом. Для цього в голосуванні беруть участь тренери або президенти команд учасниць чемпіонату району. Кожен із них називає трьох за номінаціями. Футболіст, названий першим, отримує три бали, другий – два й третій – один бал. Відтак останні сумують і за найбільшою кількістю називають переможця. Головна умова: тренер (президент) не має права називати імена футболістів власної команди.

Zolotaya-butsa

Цього року в голосуванні взяло участь 9 представників команд. Це Леврінц Жолт (ФК «Берегвідейк»), Валерій Щока (ФК «Бактянець»), Бейло Дерцені (ФК «Кідьош»), Сергій Чейпеш (ФК «Королево»), Михайло Варга (ФК «Фанчиково»), Іштван Ковач (ФК «ОТГ Вилок»), Іван Рабовський (ФК «Ардовець – Тесла»), Іштван Остолош (ФК «Вари») та Антон Янкі (ФК «Перехрестя»).

У результаті голосування на номінації до списків потрапили футболісти всіх команд учасниць чемпіонату. Названо прізвища 44 футболістів. Найбільше – із трьох колективів (по 6). Це – ФК «Бактянець», ФК «Берегвідейк», ФК «Королево». По 5 футболістів названо з ФК «Кідьош», ФК «Фанчиково», ФК «ОТГ Вилок» та ФК «Перехрестя». По 3 – з ФК «Ардовець – Тесла» та ФК «Вари».

Кращі воротарі. У номінації воротарів називали прізвища семи голкіперів, які представляють 6 футбольних клубів. І саме в цій номінації респонденти були найодностайнішими. Ось результати голосування.

  1. Ігор Челеняк – ФК «Бактянець» – 23 бали.
  2. Золтан Кордош– ФК «Кідьош» – 11 балів.
  3. Іштван Бейреш – ФК «Берегвідейк» – 8 балів.
  4. Юрій Чутора – ФК «Королево» – 4 бали.
  5. Крістіан Зан – ФК «Берегвідейк» – 3 бали.

6–7. Іван Марущинець (ФК «Ардовець – Тесла») та Федір Балаж (ФК «ОТГ Вилок») – по 2 бали.

Кращі захисники. Цікавим було змагання за звання кращого захисника району. За результатами опитування, до останнього голосу за звання найкращого претендували два футболісти. І в результаті переможець виграв лише в один бал. Респонденти назвали 14 прізвищ футболістів із 7 команд. Приємно відзначити, що серед номінантів дуже багато молодих футболістів. Пропонуємо результати.

  1. Олександр Селянчин – ФК «Бактянець» – 14 балів.
  2. Роланд Антал – ФК «Берегвідейк» – 13 балів.
  3. Степан Гейці (ФК «Кідьош») та Іштван Паловці (ФК «Перехрестя») – 5 балів.

По 3 бали набрали Андрій Сіладі (ФК «Вари») та Олександр Бурдика (ФК «Королево»). По 2 бали отримали Дмитро Жуков, Едуард Кочіш (обидва з ФК «Фанчиково») та Едуард Контрош (ФК «ОТГ Вилок»). По одному мають Алекс Кіш (ФК «Кідьош»), Степан Гевді (ФК «Фанчиково»), Іштван Остолош ФК «Вари», Антон Янкі та Янош Дюрков (обидва з ФК «Перехрестя»).

Кращі півзахисники. Серед півзахисників названо 12 прізвищ, але всього з 5 команд. Ще одною відмінністю від попередніх номінацій є те, що тут суперничали два футболісти з одного клубу та зовсім юний, перспективний шістнадцятирічний гравець.

  1. Микола Нодь (ФК «Берегвідейк») – 13 балів.
  2. Роман Огар (ФК «Берегвідейк») – 11 балів.
  3. Флоріан Цібло (ФК «Бактянець») – 10 балів.

Чотири бали набрав Алекс Копор (ФК «Кідьош»). По три бали у Іштвана Геревича (ФК «Бактянець») та Івана Палешника (ФК «Королево»). По два бали набрали Олександр Керечан (ФК «Ардовець-Тесла»), Адам Пушкаш (ФК «ОТГ Вилок»), Іштван Гейці (ФК «Кідьош») та Колчі Томаш (ФК «Перехрестя»). Руслан Шуба (ФК «Королево») та Дмитро Микулко (ФК «ОТГ Вилок») набрали по одному балу.

Кращі нападники. У номінації нападників названо 14 футболістів, які представляють 9 команд. Але конкуренції за найкращого не вийшло. Незаперечним фаворитом в опитуванні став Себастьян Полоташ з ФК «ОТГ Вилок».

  1. Себастьян Полоташ ФК «ОТГ Вилок» – 12 балів.
  2. Болог Матей з ФК «Перехрестя» – 6 балів.
  3. Тібор Кейс з ФК «Берегвідейк» та Іштван Геревич з ФК «Бактянець» (Геча) – по 5 балів.

По 3 бали набрали Василь Маргітич (ФК «Кідьош»), Степан Сігеті (ФК «Ардовець – Тесла»), Олександр Кормош (ФК «Королево») та Сергій Селянчин (ФК «Бактянець»). По два бали отримали Алекс Болог (ФК «Кідьош»), Ігор Агатіпов (ФК «Фанчиково) » та Шандор Болог (ФК «Перехрестя»). По одному балу набрали Бейло Нашко (ФК «Бактянець»), Бейло Дерцені (ФК «Кідьош») та Шандор Горшані (ФК «Вари»).

Кращі гравці. У визначенні кращого футболіста району, також названо 12 гравців із 7 команд. Як і в суперництві за кращого півзахисника тут змагалися теж два одноклубники та воротар, який виграв номінацію серед голкіперів. Їх прізвища називали найчастіше. Таким чином, кращим футболістом сезону 2021 року, втретє визнано гравця ФК «Берегвідейк» (Берегово) Романа Огара. Попередні два титули він вигравав як гравець ФК «Зірка» Берегово.

  1. Роман Огар з ФК «Берегвідейк» – 15 балів.
  2. Микола Нодь ФК «Берегвідейк» –12 балів.
  3. Ігор Челеняк ФК «Бактянець» – 11 балів.

Чотири бали набрав Іштван Гейці з ФК «Кідьош». Три бали в Іштвана Геревича з ФК «Бактянець». По два отримали Олександр Керечан з ФК «Ардовець – Тесла» та Олександр Кормош з ФК «Королево». По одному балу на рахункув Сергія Селянчина з ФК «Бактянець», Василя Маргітича з ФК «Кідьош», Руслана Шуби з ФК «Королево», Івана Сідлаковича з ФК «Фанчиково» та в Антона Янкі з ФК «Перехрестя».

Таким чином підсумки голосування підбито. Кращих із кращих визначено. Радує те, що наставники команд, називаючи імена, часто згадували багатьох молодих футболістів. Це свідчить, що майбутнє в берегівського футболу є.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.