Протокол засідання оргкомітету турніру «Ліга чемпіонів Закарпаття» сезону 2017 року

15.11.2017 - 11:54

14 листопада у мукачівському Будинку футболу ФФЗ відбулось розширене засідання оргкомітету турніру «Ліга чемпіонів Закарпаття». До вашої уваги протокол цього засідання.

DSC_7524

Присутні: 5 членів оргкомітету (Симканинець С.С., Качур В.М., Наскалов В.Б., Пензова А.М., Шитєв Й.Л.)

Запрошені:

Дуран І.П. – голова Федерації футболу Закарпаття,

Круцан В.В. – представник ФК «Страбичово»

Фулитка С.М. – представник ФК «Спарта» Воловець

Щербей М.В. – голова Федерації футболу Воловецького району

Шепа А.А. – представник ФК «Карпати» (Верхній Коропець)

Федак В.Ф. – асистент арбітра у матчі «Спарта» (Воловець) – «Оболонь-2» (Хуст)

  1. Про розгляд протесту команди ФК «Страбичово» на результат матчу 3-го туру проти команди «Спарта» (Воловець).

Встановили:

На підставі рапорту арбітра матчу Райди М.М., відеозапису гри та фотоматеріалів, де вказано, що у складі ФК «Спарта» (Воловець) під 9-м номером на гру вийшов незареєстрований гравець Глива Сергій Михайлович, 07.10.1996 р.н. за реєстраційною карткою Семененка Ярослава Григоровича, 14.03.2001 р.н. Згідно Єдиної бази ФФУ Глива С.М. з 17.08.2017 р. зареєстрований за команду Першої ліги чемпіонату Закарпатської області ФК «Ф. Медвідя» (Нове Давидково).

Зі слів арбітра матчу Райди М.М., гравці ФК «Страбичово» ще перед перевіркою документів вказували, що 9-й номер команди «Спарта» (Воловець) грає за ФК «Ф. Медвідя», однак після перевірки реєстраційної картки, заявкового листа та додатку до нього (з фото всіх гравців) від претензій відмовилися, а вже після матчу представники ФК «Страбичово» повідомили арбітра про намір подачі протесту на результат гри.

Встановлено також, що у складі ФК «Страбичово» згідно рапорту арбітра у цьому матчі брали участь 5 футболістів, які до 7 жовтня 2017 року були зареєстровані за ФК «Ф. Медвідя»: Бігарі А.В., Бурак В.В., Бурак Ю.В., Синкович Я.С. та Тромпак В.І.

Зі слів асистента арбітра матчу 2-го туру між командами «Спарта» (Воловець) та «Оболонь-2» (Хуст) Федака В.Ф., гравець Глива С.М. виходив на заміну і в цьому матчі у складі команди «Спарта» (Воловець).

Вирішили:

  1. За участь у грі незареєстрованого гравця Гливи Сергія Михайловича, 07.10.1996 р.н., який безпосередньо виходив на футбольне поле під чужими документами на ім’я Семененка Ярослава Григоровича, 14.03.2001 р.н. зарахувати команді «Спарта» (Воловець) технічну поразку -:+ (0:3) у матчі 3-го туру проти команди ФК «Страбичово».
  2. Передати на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Закарпаття матеріали справи для визначення покарання та дисциплінарних санкцій для команди та гравця.
  3. За поданням голови Федерації футболу Закарпаття передати на розгляд Комітету з етики та чесної гри федерації матеріали справи на предмет дотримання спортивних принципів командою ФК «Страбичово» (у складі команди ФК «Страбичово» грали 5 футболістів, які не могли не знати Гливу С.М., однак допустили його до гри під чужими документами, очевидно з метою маніпулювання результатом гри).
  4. На підставі відеоматеріалів перевірити інформацію про участь гравця Гливи С.М. у матчі 2-го туру між командами «Спарта» (Воловець) та «Оболонь-2» (Хуст).
  5. Про перевірку інформації щодо участі у матчах групового етапу турніру незареєстрованих футболістів

Встановили:

Згідно рапортів арбітрів, відео- та фотоматеріалів з матчів:

– внесення до рапорту арбітра Шимона Ю.В. матчу 2-го туру між командами ФК «Сільце» та ФК «Страбичово» у складі команди ФК «Страбичово» незареєстрованого футболіста Севч Святослава Ілліча, 05.03.2002, який безпосередньо виходив на футбольне поле;

– внесення до рапорту арбітра Райди М.М. матчу 3-го туру між командами «Спарта» (Воловець) та ФК «Страбичово» у складі команди ФК «Страбичово» незареєстрованого футболіста Севч Святослава Ілліча, 05.03.2002 р.н., який безпосередньо не виходив на футбольне поле;

– участь у матчі 3-го туру між командами «Карпати» (Верхній Коропець) та ФК «Великі Ком’яти» у складі команди ФК «Великі Ком’яти» незареєстрованого футболіста Келемеша Василя Васильовича, 27.08.1993 р.н., який безпосередньо виходив на футбольне поле;

– участь у матчі 3-го туру між командами «Карпати» (Верхній Коропець) та ФК «Великі Ком’яти» у складі команди «Карпати» (Верхній Коропець) незареєстрованого футболіста Хіміча Василя Васильовича, 17.05.2001 р.н., який безпосередньо виходив на футбольне поле;

– участь у матчі 1-го туру між командами «Карпати» (Верхній Коропець) та ФК «Стройно» у складі команди ФК «Стройно» незареєстрованого футболіста Станковича Івана Івановича, 07.02.2002 р.н., який безпосередньо виходив на футбольне поле.

Вирішили:

  1. За участь у грі 1-го туру незареєстрованого гравця Севч Святослава Ілліча, 05.03.2002 р.н., який безпосередньо виходив на футбольне поле, у складі команди ФК «Страбичово» проти ФК «Сільце» залишити результат матчу незмінним, застосувавши норму Регламенту змагань з футболу серед аматорських змагань сезону 2017 року (п. 6 статті 19 – оскільки у матчі перемогла команда-суперниця з рахунком, більшим за 3:0). Передати на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Закарпаття матеріали справи для визначення покарання та дисциплінарних санкцій для команди та гравця.
  2. За участь у грі 3-го туру незареєстрованого гравця Севч Святослава Ілліча, 05.03.2002 р.н., який безпосередньо не виходив на футбольне поле, у складі команди ФК «Страбичово» проти команди «Спарта» (Воловець), передати на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Закарпаття матеріали справи для визначення покарання та дисциплінарних санкцій для команди та гравця.
  3. За участь у грі 3-го туру незареєстрованого гравця Келемеша Василя Васильовича, 27.08.1993 р.н., який безпосередньо виходив на футбольне поле, у складі команди ФК «Великі Ком’яти» проти команди «Карпати» (Верхній Коропець) та за участь у цій же грі незареєстрованого гравця Хіміча Василя Васильовича, 17.05.2001 р.н., який безпосередньо виходив на футбольне поле, у складі команди «Карпати» (Верхній Коропець) проти команди ФК «Великі Ком’яти» зарахувати технічну поразку -:- обом командам. Передати на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Закарпаття матеріали справи для визначення покарання та дисциплінарних санкцій для команд та гравців.
  4. За участь у грі 1-го туру незареєстрованого гравця Станковича Івана Івановича, 07.02.2002 р.н., який безпосередньо виходив на футбольне поле, у складі команди ФК «Стройно» проти команди «Карпати» (Верхній Коропець) зарахувати команді ФК «Стройно» технічну поразку -:+ (0:3). Передати на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Закарпаття матеріали справи для визначення покарання та дисциплінарних санкцій для команди та гравця.

С. Симканинець, голова Оргкомітету турніру «Ліга чемпіонів Закарпаття»

А. Пензова, секретар засідання 

2 відповіді до “Протокол засідання оргкомітету турніру «Ліга чемпіонів Закарпаття» сезону 2017 року”

  1. Василь :

    Як можна було допустити гравців на поле, коли такі суворі правила були: фото всіх зареєстрованих, завірені карточки. Куди дивилися судді і делегат матчу?!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.