Кубок області. Перший етап. Огляд недільних матчів-відповідей

25.04.2021 - 19:58

Маємо всіх переможців пар.

DSC_0781

ФСК «Ялинка» (В. Бичків) – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 0:4

Голи: Михайло Реплюк, 52; Михайло Чедрик, 61; Юрій Віщак, 63; Олексій Остафійчук, 88.

До перерви господарі доволі вдало протистояли іменитому суперникові. Як наслідок, 0:0. А ось у другому таймі чи то забракло сил, чи то «посипалися» (за 12 хвилин великобичківці пропустили три голи)… Зрштою, і клас виноградівців дав про себе знати.

ФК «Боржавське» – ФК «Бужора» (Іршава) – 2:4

Голи: Юрій Яцкулинець, 55; Олександр Керечан, 83 – Станіслав Кохан, 10; Юрій Сінкін, 56; Іван Бандурович, 63, 90+2.

Попередження: Едуард Шкіря, 80; Юрій Ю. Брич, 88 – Іван Веждел, 81; Андрій Ломага, 88.

Після першої поразки розраховувати на успіху матчі з таким суперником «Боржавському» було складно. Та господарі не склали зброї, дали бій чемпіонові області, грали до кінця. Інша справа, що «Бужора» завдяки вищій майстерності футболістів здобула результативну вікторію. Щоправда, остаточно питання переможця зняла тільки в доданий час.

ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Карпати» (Дубове) – 3:0

Голи: Мирослав Волошин, 17+, 59; Ярослав Костик, 30.

Попередження: Юрій Коштура, 16; Олександр Мукомела, 62; Олександр Бордаш, 85 – Євген Плиска, 35; Микола Карпа, 59.

Відверто кажучи, від цього матчу очікувалося більше в плані ефективності дій гостей, та то вже «Зірка» відмінно зіграла: зуміла реалізувати три нагоди й не дозволила суперникові жодного разу «розписатися» у власних воротах. Підбадьорені першим підсумком 2:1, господарі вирішили не відкладати в довгу шухляду справу переможця, двічі вразивши ціль ще до перерви. Притому реалізували пенальті. А в другому таймі, спираючись на підсумок першого, довели поєдинок до переконливого виграшу.

ФК «Заріччя» – ФК «Терново» – 1:0

Голи: Василь Зан, 22.

Коректна, але воднораз і напружена гра. На 5 і 8 хвилинах гості могли реалізувати вихід сам-на сам. Натомість господарі в середині тайму відзначилися й вирівняли гру. Та все ж загальну перемогу святкували тернівці. Вони хоч і поступилися, але доклали всіх зусиль, аби поразка мала присмак вікторії… Зокрема, хорошу нагоду «Заріччя» мало на 79 хв., однак воротар тернівців не підвів…

ФК «Вільхівці» – ФК «Невицький замок ОКДЮСШ Україна» – 8:1

Голи: Олександр Грицькевич, 10, 17, 22; Вадим Веселовський, 33; Іван Скунзяк, 51; Василь Габор, 54, 75; Віталій Мадяр, 84 – Олександр Поковба, 82.

Перемога «Вільхівців» на класі. Господарі методично забивали суперникові впродовж усієї гри. До честі гостей, вони повністю з поразкою не змирилися, пробували атакувати й таки відзначилися голом престижу наприкінці зустрічі. Остання, до речі, обійшлася без карток для обох колективів.

 

ФК «Тячів» – СК «Карпати» (Рахів) – 1:3

Голи: Микола Фіцай, 62 – Роман Лазарчук, 27; Іван Микуличинський, 48+; Андрій Мерцин, 85.

Попередження: Василь Фіцай, 25; Павло Оржеховський, 51; Адріан Бабич, 67; Олександр Шимон, 73 – Юрій Микуличинський, 75; Микола Вішован, 83.

Вилучення: Василь Фіцай, 47.

Поєдинок видався складним і цікавим, а на його перебіг впливали нюанси. Зокрема команди вправлялися в пробитті пенальті (на 68 хв. Андрій Мерцин не реалізував ще один), а на загальний результат вплинув клас карпатівців та вилучення в господарів на початку другого тайму.

ФК «Поляна» – ФК «Марамуреш» (Солотвинська ОТГ) – 4:0

Голи: Мирон Гулович, 10, 67; Адріан Мігалко, 46; Степан Стегура, 64.

Коректна (без попереджень і вилучень гра), у якій на класі знову перемогла «Поляна». Та «Марамурешу» як дебютантові змагань такі поєдинки потрібні, щоб краще зрозуміти, над чим працювати далі. А полянці, звісно, уже можуть готуватися до наступного кубкового матчу.

ФК «Хімік» (Перечин) – ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) – 0:0

Після першої гри з 0:4 становище «Хіміка» було практично безнадійним, щоб вийти до наступного етапу змагань. Та все ж обидві команди заслуговують на похвалу. «Медея» тому, що спираючись на результат першого матчу, без проблем вирішила питання загального переможця. А «Хімік» – тому що продемонстрував: уміє засвоювати уроки – зробив висновки з першої зустрічі. І хоч у повторному двобої не відзначився, та в матчі із серйозним суперником зіграв дисципліновано. А перемоги ще прийдуть. Сезон тільки починається. Приємно також, що обидва колективи відіграли коректно, не заробивши за гру жодного «гірчичника» чи тим паче вилучення. Це те ж говорить про серйозний підхід до суперництва.

ФК «Колос» (Іванівці) – ФК «Руське Поле» – 5:0

Голи: Юрій Стець, 25, 60; Сергій Гичка, 54; Сергій Бобик, 79; Михайло Лозинець, 82.

Попередження: Сергій Артинський, 35 («Руське Поле»); Владислав Деркавець, 57.

Вилучення: Владислав Деркавець, 57 (друге попередження).

Гості нічого не зуміли протиставити суперникові – надто «Колос» уже налаштувався на ворота «Руського Поля». Перевага футболістів з Іванівців була очевидною. Кілька моментів створили й представники Тячівщини, та без наслідків. Ситуацію ускладнило й вилучення, якого могло й не бути…

Матчі за почесний трофей були різними: десь по-справжньому кубковими, а десь із перемогами на класі й досвіді. Та в цілому команди продемонстрували бажання грати у футбол. І чим далі, тим воно зростатиме!

Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.